Biografie

Biografie

Ellements Coverband is een stevige pop/rockband die een volwaardig concert weggeeft met muziek die zichzelf al dik bewezen heeft. Met een herkenbaar eigen stijl en geluid spelen wij de beste nummers van onze muziekhelden uit de top 1000. Een optreden is voor ons pas geslaagd wanneer onze passie voor muziek maken en de energie die het ons geeft voelbaar is bij het publiek en wanneer jong & oud uit hun dak gaan op hits van toen & nu.

Een aantal van deze gedreven muzikanten verzorgde het voorprogramma van Golden Earing en deelde het podium met o.a. Waylon, Hans Dulfer, Nick en Simon, Go Back to the Zoo en vele andere prominente artiesten. Verder zijn podia zoals Paradiso, 013, Zuidplein Theater en de Vorstin geen onbekend terrein. Of het nu gaat om een groot festival of een gezellig muziekcafe bij jou op de hoek, wij voelen ons overal thuis. Voorop staat het maken van steengoede muziek met vrienden en het plezier daarvan over te brengen naar het publiek, waarbij wij nooit concessies doen in kwaliteit van de muziek.

Een geslaagde avond is verzekerd wanneer Ellements Coverband het podium op stapt en een repertoire van “pop/rock and some funky blues on the side” serveert.

Het jury-oordeel over ons als publiekswinnnaar van de European Battle of the Coverbands 2015:

Ellements Coverband is een gedreven band met lef en een waanzinnig goede zangeres die strak word begeleid door zeer goede muzikanten. De interactie met het publiek maakt het optreden tot een feest. Deze band is een echte klantenbinder!”

facebooktwittergoogle_pluspinterestmail